Terug
Zelfgemaakte granola
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 170 °C zonder rooster.
- Meng de havermout, amandelen, kokos, alle zaden, kaneel, ahornsiroop en olie in de Mengkom 3 l. Roer met de Silicone Spatel om goed te bedekken.
- Verdeel het in een gelijkmatige laag over de MultiFlex Ovenblad. Bak gedurende 20-25 min of tot ze goudbruin en krokant zijn. Laat afkoelen zodat het krokanter wordt. Roer er naar smaak gedroogd fruit door.
Ingrediënten
- 125 g havermout
- 100 g amandelschilfers (met de Speedy Mando)
- 125 g geraspte kokosnoot
- 65 g zaden naar keuze (probeer een mix van pompoen en zonnebloem)
- 30 ml (2 el) chiazaadjes
- 1 tl gemalen kaneel
- 125 g ahornsiroop
- 30 ml (2 el) olie (zonnebloem, kokos of plantaardig)
- druiven, rozijnen, krenten, gojibessen of gedroogde dadels of vijgen (facultatief)