Terug
Wortelslagroom met tijm en pesto
Voorbereiding
- Schil de wortelen met behulp van de Universele Dunschiller en snij ze in plakjes. Kook ze 8 min op 800 watt met de tijm en 50 ml verse room in de MicroCook Schenkkan 1 l.
- Mix het mengsel in de ExtraChef en laat 15 min afkoelen.
- Klop de resterende room op in de Speedy Chef. Voeg de opgeklopte room toe aan de wortelpuree met behulp van de Silicone Spatel.
- Mix de pijnboompitten, het loof, de olijfolie en de Parmezaan m.b.v. de TurboChef.
- Vul de Spuitzak met de slagroom en vul hiermee een cocktaillepel en werk af met een beetje pesto.
Aanvullende opmerkingen
Door Geoffrey Mattagne, Unit Manager Tupperware Belgium
Ingrediënten
Voor 6 porties
- 3 middelgrote wortelen
- 30 ml (2 el) gedroogde tijm
- 200 ml verse room
- 1 klein handvol wortelloof
- 25 g pijnboompitten
- 50 ml (10 tl) olijfolie
- 25 g Parmezaanse kaas