Terug
Summer rolls met kip
Voorbereiding
- Doe de noedels in de Ultimate Mixing Bowl 2 l met zeer heet water (80°C). Laat een paar minuten koken.
- Maak komkommer tagliatelle met behulp van de Handy Spiralizer met de Handy Tagliatellesnijder. Zet opzij in de Ruimtekom 1 l.
- Maak wortelspaghetti met behulp van de Handy Spiralizer en de Handy spaghettisnijder. Zet opzij in de Ruimtekom 1 l.
- Snijd de kool in dunne reepjes met het koksmes.
- Week de vellen rijstpapier een voor een in warm water in de Ultimate Mixing Bowl 3,5 l gedurende een paar seconden. Garneer het dan alvorens het volgende vel te tempereren.
- Om de summer rolls te garneren, leg wat komkommer, wortelen, kool, peterselie, gefrituurde ajuin en kipsnippers op het natte noedelvel, vouw beide kanten om en rol het rolletje tamelijk strak op.
- Herhaal dit 5 keer en serveer met Thaise pindasaus.
Ingrediënten
Voor 6 porties
- 200 g vermicelli rijstnoedels
- 1.5 komkommer
- 2 grote wortelen
- 1 rode kool
- 6 vellen rijstpapier
- 1 handjevol verse peterselie
- 60 g gefrituurde ajuin
- 150 g kip snippers