PIZZA HOORNTJES
Voorbereiding
- Maak de hoorntjes met het pizzadeeg
- Haal ze van de vorm en laat ze afkoelen.
- Vul ze met een op smaak gebrachte vulling en serveer ze onmiddelijk.
Aanvullende opmerkingen
Warme pizzahoorntjes
Laat de hoorntjes 10 min bakken. Haal ze van de vorm af en laat ze afkoelen. Bereid de vulling van jouw keuze door de ingrediënten te mengen met tomatensaus. Vul de hoorntjes met de gekozen vulling. Zet ze met de punt naar beneden in de UltraPro Cocotte 500 ml en laat ze 7 min bakken in de voorverwarmde oven op 180 °C. Serveer het onmiddellijk.
Regina: 75 ml tomatensaus, 125 g blokjes mozzarella, 30 g blokjes chorizo of gekookte ham, 20 g ontpitte olijven en basilicumblaadjes.
4 kazen: 75 ml tomatensaus, 60 g mozzarella, 40 g gorgonzola, 40 g raclettekaas of Emmentaler kaas en 40 g geitenkaas, in stukjes gesneden.
Vegetarisch: 75 ml tomatensaus, 100 g blokjes mozzarella, 40 g reepjes gegrilde paprika op olie, uitgelekt, 30 g gewassen en klein gesneden courgettes en basilicumblaadjes.
Voor 4 porties
- 1 stuk pizzadeeg
Koude vullingen naar keuze
- kerstomaatjes, stukjes rauwe of gekookte ham, chorizo, gekookte kip, rucola of gemengde sla, gegrilde groenten op olie, mozzarella of burrata, Emmentaler kaas, geschaafde Parmezaanse kaas, olijven ...
Op smaak brengen naar keuze
- vinaigrette
- sauzen