Terug
MAROILLES EN PETERSELIE ZANDKOEKJE
Voorbereiding
- Hak de maroilles, de bladpeterselie, bloem, bakpoeder, boter, zout en peper fijn (SuperSonic Chopper).
- Voeg het ei toe en mix (Silicone Spatel) tot het mengsel glad is. Zet ongeveer 15 min in de vriezer.
- Vul de Krok-toren met de 3 crikels inzet, bestrooi met bloem en druk aan. Druk de rest van het deeg erin (Silicone Spatel Smal).
- Snijd af aan 1 of 2 strepen.
- Strooi de sesamzaadjes erover en spreid ze uit op een bakplaat (Multiflex ovenblad) die op het koude ovenrek is geplaatst.
- Bak ongeveer 15 min in een voorverwarmde oven op gasstand 6 of 180°C.
- Laat afkoelen voor het opdienen.
Aanvullende opmerkingen
Variant: Bak de zandkoek in een Air Fryer.
Ingrediënten
Voor 40 porties
- 100 g maroilles
- 1 bos peterselie
- 150 g bloem
- 150 g zachte boter
- 0.5 tl bakpoeder
- Zout en peper
- 1 ei
- 50 g sesamzaden