Word Gastvrouw/heer
Terug

KOMKOMMER-SALADE

totale tijd
35 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
5 min
rusttijd
30 min

Voorbereiding

  1. Meng de rijstazijn, het sinaasappelsapen de zeste, het citroensap, de fijngehakte chilipeperen het zout met behulp van de Klopper/ Platte Garde in de Ruimtekom 600 ml.
  2. Voegde vis of zeevruchten toe en laat het rusten tot het vlees witachtig en ondoorzichtig wordt (dit betekent dat het “gekookt” is en dit duurt ±30 min).
  3. Snij intussen de komkommer in slierten m.b.v. de Handy Spiralizer.
  4. Doe de komkommerslierten in een grote serveerkom, 2 kleine glaasjes of 4 verrines, voeg het zeevruchten mengsel toe en serveer.
Ingrediënten

Voor 2 porties

  • 45 ml (3 el) rijstazijn
  • 30 ml (2 el) sinaasappelsap
  • 7 ml (½ el) sinaasappelzeste
  • 5 ml (1 tl) citroensap
  • 0.5 chilipeper, fijngehakt met de TurboChef
  • 1 ml zout
  • 200 g rauwe vis of zeevruchten (garnalen, witte vis, Sint-Jacobsschelpen)
  • 1 komkommer
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me