Terug
Kabeljauwfilet op Italiaanse wijze
Voorbereiding
- Schil en snijd de tomaat in 4 sneden.
- Leg op elke filet een plakje mozzarella, een beetje tomatenpuree, een sneetje tomaat, een beetje zout, peper en rol de filets. Houd ze vast met een houten spies en plaats ze in het onderste vergiet van de Micro Urban Family.
- Giet 400 ml koud water in het waterreservoir, voeg de tijm toe, plaats het Onderste vergiet met de vis, plaats het deksel en kook gedurende 10 tot 12 minuten op 800 watt. Laat 5 minuten rusten.
- Serveer met een scheutje olijfolie en citroensap.
Aanvullende opmerkingen
Tip: 1 ml oregano per filet vervangt op voordelige wijze de takjes tijm.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 4 kabeljauwfilets (± 120 g elk)
- 4 plakjes mozzarella
- 30 ml tomatenpuree
- 1 tomaat "coeur de boeuf"
- 5 ml suiker (± 5 g)
- Zout en gemalen peper
- 2 takjes verse tijm
Om te serveren
- Olijfolie
- Citroensap