Terug
Geglazuurde eieren met frambozen en witte chocolade
totale tijd
23 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
15 min
rusttijd
8 min
Voorbereiding
- Mix (SuperSonic Chopper) de frambozen met de poedersuiker en zeef om de pitjes te verwijderen (Chinois).
- Klop de zeer koude vloeibare room op tot een slagroom (Multiflex cocoon) en voeg deze dan voorzichtig toe aan de gemixte frambozen (Silicone Spatel).
- Verdeel het mengsel over een vorm (Multiflex cocoon) in een diepvriesdoos (Igloo doos 1 l). Zet ongeveer 8 uur in de vriezer.
- Haal ongeveer 10 minuten uit de diepvriezer voor je de eieren uit de vorm haalt en versiert met wit chocoladeschaafsel serveert (Universele Dunschiller).
Delen op:
Ingrediënten
Voor 8 porties
- 250 g Frambozen (of aardbeien)
- 50 g suiker
- 125 ml volle room
- 150 g witte dessertchocolade
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me
Blijf altijd op de hoogte
Schrijf je nu in op de Tupperware-nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en promoties.
Recepten
Van tijdbesparend tot geraffineerd, we hebben talrijke heerlijke recepten voor jou klaar.
Inspiratie
Nuttige tips om je leven gemakkelijker te maken.
Promoties
Van speciale aanbiedingen tot nieuwe producten, je krijgt de informatie in je mailbox.
Leuk dat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief!
Bevestig aub je emailadres, we hebben je net een link gestuurd.
© 2024 Tupperware. Alle rechten voorbehouden.