Terug
COURGETTI MET NAPOLITAANSE SAUS
Voorbereiding
- Meng de tomatenblokjes, de sjalot en de geplette knoflook in de MicroCook Schenkkan / Maatkan 1 l. Kruid met zout en peper en meng goed. Kook 3 min op 600 watt en roer halverwege de kooktijd om.
- Maak courgetti m.b.v. de Handy Spiralizer en voeg ze bij de MicroCook. Voeg ook de basilicumblaadjes toe en meng goed.
- Kook 2 min 30 tot 4 min op 600 watt, afhankelijk van je gewenste gaartijd van pasta (al dan niet al dente). Laat 1 min rusten.
- Werk af met een druppeltje olijfolie, Parmezaanschilfers en versgemalen peper alvorens te serveren.
Ingrediënten
Voor 1 porties
- 150 g tomatenblokjes
- 15 g sjalot of lente-ui, fijngehakt met de TurboChef
- 1 teentje knoflook
- zout en peper
- 1 courgette (300 g)
- 6 basilicumblaadjes
- 10 ml (2 tl) olijfolie
- Parmezaanschilfers