Terug
Cookie dough bites
Voorbereiding
- Verwarm de bloem in de MicroCook Schenkkan / Maatkan 1 l ongeveer 2 min 30 sec op 900 watt, en meng op de 30 sec. Het moet ongeveer 75°C bereiken om de bacterie te vernietigen.
- In de DuoChef, klop de boter, de suikers, de melk, de vanille en het zout op stand 2.
- Voeg de bloem en de ingrediënten van de gekozen variant toe en meng.
- Met de Kleine Lepel van de Click & Scoop, maak ongeveer 30 « bites » en plaats ze in de Igloo Doos / Diepvries Doos Plus 2,25 l en plaats in de koelkast.
- Geniet ervan als ze leker koud zijn.
Aanvullende opmerkingen
*Maatlepels van de Click & Scoop
Ingrediënten
Voor 30 porties
- 175 g bloem (5 Grote Lepels)*
- 110 g zachte boter
- 55 g suiker (1 Grote Lepel)*
- 100 g basterdsuiker (2 Grote Lepels)*
- 30 ml melk (2 Kleine Lepels)*
- 5 ml (1 tl) vloeibare vanille
- 2 ml zout
Varianten
- Chocolade: 90 g chocoladedruppels
- Zoet: 90 g suiker decoratie (kralen, sterren…)
- Gourmet: 30 g gesmolten pindakaas, 50 g havervlokken, 45 g chocoladedruppels, 45 g chocoladedecoratiekralen
- Choco, choco, choco: 45 g bittere chocoladepoeder, 45 g melkchocoladedruppels, 45 g witte chocoladedruppels