Terug
Chocolade peren kroon
Voorbereiding
- Doe de chocolade in stukjes en de vloeibare room in de MicroCook Schenkkan 1 l. Smelt gedurende 1 min op 600 watt. Meng met hulp van de Soepele Klopper. Kloppend voeg de eieren één voor één toe.
- Voeg de bloem, poedersuiker en bakpoeder toe en meng goed.
- Snij de uitgelekte peren in blokjes met de Tomatenmes en voeg ze toe aan het deeg.
- Giet het mengsel in de MultiFlex Crown en kook gedurende 5 min op 750 watt.
- Laat 1 min rusten en kook opnieuw 4 min op 750 watt.
- Wacht enkele minuten alvorens uit de MultiFlex Crown te halen en geniet koud met een bavarois.
Aanvullende opmerkingen
TIP: Met Pasen kan je deze cake als “nest” gebruiken door het middengedeelte te vullen met snoep of chocolade-eieren.
Ingrediënten
Voor 8 porties
- 200 g zwarte chocolade
- 200 ml room
- 2 eieren
- 100 g bloem
- 100 g poedersuiker
- 5 ml (1 tl) bakpoeder
- 1 blikje peren met siroop, uitgelekt (+/- 450 g)