Terug
Chocolade cookie mix
Voorbereiding
- Verdeel de droge ingrediënten gelijkmatig in lagen in de Bamboo glass storage 550 ml. Doe er het bamboedeksel op, schrijf de instructies op een klein kaartje en hang het om de pot als geschenk.
- Om te bakken, verwarm de oven zonder rooster voor op 180 °C.
- Giet de inhoud van de Bamboo glass storage in een Ultimate mixing bowl 1 l. Maak een kuiltje in het midden van de droge ingrediënten en giet de gesmolten boter, de ei en het vanille-extract erin. Meng tot het mengsel glad is.
- Gebruik de Click & scoop met de middelgrote lepel om perfecte bolletjes te vormen en verdeel ze gelijkmatig over de Multiflex Ovenblad op het koude ovenrooster. Bak gedurende 11-15 min.
- Laat 5 min afkoelen, haal de cookies van de ovenblad. Herhaal met de rest van het deeg.
Aanvullende opmerkingen
Tip: gebruik de XL spatel of Paletmes om de cookies van de ovenblad te halen zonder ze te beschadigen.
Ingrediënten
Voor 20 porties
Droge ingrediënten
- 150 g bloem
- 1 g bakpoeder
- 1 g zout
- 70 g bruine suiker
- 45 g suiker
- 130 g chocoladedruppels
Vloeibare ingrediënten
- 75 g gesmolten boter
- 1 ei
- 2 ml (1/2 tl) vanille extract