Terug
Chilled ramen
Voorbereiding
- Plaats de rijstnoedels in de Ultimate Mixing Bowls 3,5 l. Dek de noedels af met warm water (60-70°C, geen kokend water nodig). Laat 5 min staan.
- Afvoermet de Ultimate Spatrand. Spoel af met koud water en laat het weer leeglopen.
- Met behulpvan de Handy Spiralizer, veranderde wortelen de komkommer in spaghetti.
- Plaats de rasp van het Koksmaatje op de Ultimate Spatrand en rasp de limoen. Plaats dan de citruspers op de Spatrand en pers de limoen.
- Voeg de gesneden kip en de rest van de ingrediënten toe. Sluit de Kom en schud 10 keer van de ene naar de andere kant, en wissel dan 30 seconden lang “op en neer” en van de ene naar de andere kant.
- Koel tot het klaar is om te serveren.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 250 g rijstnoedels vermicelli
- 1 l warm water
- 1 middelgrote komkommer
- 1 grote wortel
- 1 limoen
- 250 g gekookte kip
- 45 ml (3 el) de sesamzaadjes
- 45 ml (3 el) de azijn-rijst
- 60 ml (4 el) de sojasaus
- 30 ml (2 el) sesamolie
- 8 takjes koriander, gehakt
- 1 handvol sojascheuten
- 1 snufje rode peper naar smaak