Terug
American Cookies
Voorbereiding
- Verwarm de oven zonder rooster voor op 180 °C.
- Meng de bloem, het sodabicarbonaat en het zout in de Mengkom / Mixerkom 3 l.
- Meng de bruine suiker en de boter met de DuoChef op stand 2. Voeg het ei toe en meng opnieuw.
- Voeg de droge ingrediënten toe en meng opnieuw. Voeg tot slot de chocoladeparels toe en meng m.b.v. de Silicone Spatel.
- Leg het MultiFlex / MFV Ovenblad op het koude ovenrooster.
- Plaats m.b.v. de Grote Lepel van de Click & Scoop 8 bolletjes beslag op het Ovenblad. Plat de bovenkant van elk koekje af met de Lepel.
- Bak 10 tot 11 min in de voorverwarmde oven.
Aanvullende opmerkingen
*Maatlepels van de Click & Scoop
TIPS:
-Als je de Middelgrote Lepel gebruikt, bak de koekjes dan 10 min. Gebruik je de Kleine Lepel, bak ze dan 9 min. -Wil je de koekjes liever krokanter of wat smeuïger? Pas de baktijd dan aan met 1 min extra of 1 min minder.
Ingrediënten
Voor 16 porties
- 175 g (5 Grote Lepels)* bloem
- 7 ml (½ Kleine Lepel)* sodabicarbonaat
- 1 snufje zout
- 120 g (4 Middelgrote Lepels)* bruine suiker
- 110 g zachte ongezouten boter
- 1 ei
- 225 g (5 Grote Lepels)* chocoladedruppels