Terug
Amandelkoekjes
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 190 °C zonder het ovenrooster.
- Gebruik de SuperSonic Chopper Small om eiwit, suiker en bloem te mengen tot alles volledig gemengd is.
- Verwijder de lemmeten, voeg de amandelschijfjes die je met de Speedy Mando hebt gesneden toe en roer tot alles goed gemengd is.
- Plaats je MultiFlex Ovenblad op het koude ovenrooster en verdeel het mengsel gelijkmatig in 6 porties op de ovenblad.
- Druk plat met de achterkant van een lepel tot 6 ovale vormen van ongeveer 6-8 cm lang.
- Bak gedurende 9 tot 10 min tot de zijkanten goudbruin zijn maar het midden wit blijft.
- Laat 2-3 min afkoelen alvorens de amandelkoekjes voorzichtig van de bakplaat te halen.
Aanvullende opmerkingen
TIP: Als je een groot ei gebruikt, gebruik dan 60 ml (4 el) bloem.
Ingrediënten
Voor 6 porties
- 1 eiwit (medium ei)
- 30 ml (2 el) suiker
- 45 ml (3 el) bloem
- 75 g amandelschijfjes