Word Gastvrouw/heer
Terug

Aardappelen met balsamico

totale tijd
55 min
moeilijkheid
gemakkelijk
voorbereidingstijd
5 min
rusttijd
5 min
kooktijd
45 min

Ontdek nieuwe smaken met dit recept voor aardappelen

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op stand 6 of 180°C.
  2. Was de aardappelen onder koud water en droog ze af.
  3. Pers de geschilde knoflook (Knoflookpers) en meng deze met de andere ingrediënten in de Ultimate Silicone Bag XL.
  4. Voeg de gewassen en goed gedroogde aardappelen toe, laat de lucht uit de zak ontsnappen en sluit deze. Schud de zak en meng de aardappelen goed met de marinade.
  5. Open de Ultimate Silicone Bag ongeveer 3-4 cm en zet deze verticaal op de bakplaat of een deksel (UltraPro deksel 3,3 l-5,7 l). Zet de aardappelen ongeveer 45 minuten in de oven. Laat ze daarna 5 minuten rusten buiten de oven.
  6. Serveer als bijgerecht bij vlees.
Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 680 g kleine aardappelen

Balsamico-marinade

  • 4 el balsamicoazijn
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl mosterd
  • 2 knoflookteentjes
  • 0.5 tl zout
  • 0.5 tl gemalen peper
Ontdek de volledige collecties in onze catalogus
Toon me