Terug
Aardappelen met balsamico
Ontdek nieuwe smaken met dit recept voor aardappelen
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op stand 6 of 180°C.
- Was de aardappelen onder koud water en droog ze af.
- Pers de geschilde knoflook (Knoflookpers) en meng deze met de andere ingrediënten in de Ultimate Silicone Bag XL.
- Voeg de gewassen en goed gedroogde aardappelen toe, laat de lucht uit de zak ontsnappen en sluit deze. Schud de zak en meng de aardappelen goed met de marinade.
- Open de Ultimate Silicone Bag ongeveer 3-4 cm en zet deze verticaal op de bakplaat of een deksel (UltraPro deksel 3,3 l-5,7 l). Zet de aardappelen ongeveer 45 minuten in de oven. Laat ze daarna 5 minuten rusten buiten de oven.
- Serveer als bijgerecht bij vlees.
Ingrediënten
Voor 4 porties
- 680 g kleine aardappelen
Balsamico-marinade
- 4 el balsamicoazijn
- 2 el olijfolie
- 1 tl mosterd
- 2 knoflookteentjes
- 0.5 tl zout
- 0.5 tl gemalen peper